KÕIK ON MÜÜK

 Silver Rooger    24.10.2016

„MÜÜK?“ MÜÜK!
„MÜÜK??“ JAH, MÜÜK!
„MÜÜK!? KUIDAS SEE MINUGA SEOTUD?“

OI, SA EI KUJUTA ETTEGI!

     Hea lugeja! Meie elus pole ühtegi protsessi, otsust või tegevust, mis ei oleks seotud mingil kujul müügiga. Jep, mitte ühtegi! Ei usu? Proovi leida ja näed ise!
Sest mis on müük tegelikult? Mida tähendab muugi-piltmüüma?

Võta appi sõnaraamatud ja jõuad järgmisele järeldusele. Müüma tähendab veenma või mõjutama teist võtma vastu otsust millegi, kellegi suhtes või aktsepteerima midagi. Müügiinimene on järelikult inimene, kes aitab läbi veenmise või mõjutamise jõuda teisel mingi otsuseni või aktsepteerida mingit suhtumist, põhimõtet, olukorda, otsust.

Kelle elu selline oskus või tegevus ei mõjuta? Mitte kellegi. Müük on meie kõikide igapäeva elu osa: me müüme maha iseendale ärkamise, söömise, tööle mineku, puhkamise, trenni tegemise jne. Me müüme oma lähedastele või tööl maha oma arvamuse, hinnangu, otsused- tehes seda tihtipeale nii, et ise arugi ei saa. Ja see on täiesti normaalne, sest me teeme seda heatahtelise kavatsusega. Me kõik oleme müügiinimesed.

Müük on meie elu osa ja seda sõna ei tohiks karta või põlata. Vastupidi, tuleb jõuda arusaamisele, et müük ja müümine kui oskus on universaalsed ja meil kõigil on kasulik need sõnad endale omaks võtta ning hakata neid oskusi arendama. Olles hea müügis, veenmises, mõjutamises ja läbirääkimistes möödub Su elu palju libedamalt ja valutult. Kui teed seda siira heatahtliku kavatsusega, siis leiad ja jõuad inimeste või võimalusteni, kuhu muidu poleks saanud ning tee unistusteni on oluliselt lihtsam!

Käesolev blogi keskendubki müügile ja inimestele, kes soovivad müügist paremini aru saada, suuta ka ise seda igapäeva elus tekkivates olukordades kasutada ja kes võtavad müüki kui elustiili. Räägime müügistrateegiast, protsessidest, võtame üksipulgi lahti müügi ja veenmise etapid ning tehnikad, kuidas edukalt eesmärgini jõuda.

Vaatame ja analüüsime igapäeva elus tekkivaid olukordi, mis on kas või kaudselt müügiga seotud ja anname nippe, kuidas ise tulevikus nendes situatsioonides edukalt hakkama saata.
Kindlasti saab ka nalja ja huumorit, sest mis üks elustiil ilma selleta oleks!

Uurime ja tutvume ka erinevate oma ala tippudega ja vaatame, kuidas müük neid aidanud on. Vajuta blogile Follow ja võta ka Sina vastu otsus hakata müükariks , isegi kui sa sellega ligilähedaseltki enda arvates kokku ei puutu. Usu mind, sa eksid!

Sest alates sellest hetkest, kui võtad müügi kui sõna omaks ning hakkad selle universaalse oskuse õppimise suunas liikuma, annab elu Sulle kuhjaga tagasi ja muudab olemise kordades lihtsamaks- nii isiklikus arengus, karjääris kui suhetes – kõiges!

Hakka meid jälgima ja järgmiste postitusteni! Olge tublid!

MÜÜK ON ELUSTIIL!

Tahad lugeda lisa või kommenteerida, tee seda kohe

SIIT